Dom > News > Sadržaj
Полуаутоматски анализатор биокемије
- Sep 04, 2018 -

Полуаутоматски биохемијски анализатор је медицинско клиничко мерење различитих компоненти у људској крви и урину и резултати квантитативне биохемијске анализе, пружајући поуздану дигиталну основу за клиничку дијагнозу различитих обољења пацијената и рутинска рутинска тестна опрема за клиничку употребу . Важеће за болнице на свим нивоима.


класификација

Аутоматизовани биокемијски анализатори имају разне методе класификације, а најчешће су класификација према структури њихових реакционих уређаја. Кликните овде

Полуаутоматски биохемијски анализатор

Метода може подијелити аутоматски биохемијски анализатор у двије категорије: мобилне и дискретне.

Такозвани аутоматски биокемијски анализатор тока се односи на завршетак хемијске реакције узорака који се тестирају и реагенси помешани у истом цјевоводи. Ово је прва генерација аутоматског биохемијског анализатора. Биохемијски анализатор који је говорио колико канала у прошлости се односи на ову категорију. Постоје озбиљније унакрсне контаминације, а резултати нису тачни и елиминирани су.

Главна разлика између дискретног аутоматског биохемијског анализатора и типа протока је у томе што је хемијска реакција између сваког узорка за испитивање и мешавина реагенса завршена у одговарајућим реакционим судовима и није лако изгледати лоше загађење, а резултат је поуздан.